Ο Χρήστος Θεοδωρακάκης

Γεννημένος στην Αθήνα, μεγάλωσε, ανδρώθηκε και εξελίχθηκε στον χώρο του αυτοκίνητου.

Η αγάπη του για τα αυτοκίνητα του VW group τον ώθησε να ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτά και έτσι έφτασε σύντομα στην καριέρα του ως μηχανικός στο επίπεδο να διατηρεί ένα ανεξάρτητο εξειδικευμένο συνεργείο για το group: Audi Seat Skoda Volkswagen.

 

Εξοπλισμένος με τα κατάλληλα τεχνικά εργαλεία, την τεχνογνωσία και την απαραίτητη εμπειρία συνεχίζει έως και σήμερα την σταδιοδρομία του στο χώρο της επισκευής αυτοκινήτων.

Το μεράκι και το πάθος ενός μηχανικού – οδηγού αγώνων με αρκετές διακρίσεις, ο οποίος ανήκει στη γενιά της δεκαετίας του ΄80 τότε που το πάθος και το μεράκι είχαν ιδιαίτερη αξία,
κατάφερε να κάνει την αγάπη του: επιχείρηση.

Σήμερα η Theodorakakis Car Service είναι μια από τις σημαντικότερες εταιρίες στο είδος της και εξυπηρετεί το πολυπληθές πελατολόγιό της με βάση το άρτιο τεχνικό αποτέλεσμα και τις οικονομικότερες, για αυτό, λύσεις.

 

Η αποκλειστική ενασχόλησή του με τα αυτοκίνητα του group VW, σύντομα γέννησε και ανέπτυξε μέσα του έντονα συναισθήματα, αγάπη και πάθος για τους αγώνες αυτοκίνητου (rally).

Αυτοκίνητα με τα οποία έχει συμμετάσχει σε αγώνες:

Seat Ibiza 2.0 16v κατηγορία Α7
VW golf II 1.8 16v κατηγορία Ε11
Skoda Octavia 1.8T 4×4 κατηγορία Ν4

Η πολυετής καριέρα του ως οδηγός αγώνων, στους οποίους και απέσπασε πλήθος διακρίσεων αλλά κυρίως έζησε ανεπανάληπτες στιγμές, έχει αποφέρει στον Χρήστο Θεοδωρακάκη μια ανεκτίμητη γνώση και εμπειρία πάνω σε ζητήματα βελτιώσεων και μετατροπών για τα αυτοκίνητα του γκρούπ.