Ποιοί είμαστε

Η επιχείρηση Theodorakakis Service δραστηριοποιείται στον τομέα της επισκευής και συντήρησης αυτοκίνητων με εξειδίκευση στα οχήματα του γκρουπ της: AUDI, VOLKSWAGEN, τα τελευταία εικοσιπέντε (29) συναπτά έτη.

Ξεκίνημα έγινε με την πρώτη έδρα τής επιχείρησης στην Λεωφόρο Ηράκλειου κατά την περίοδο 1991-1993.

Η εξέλιξη της επιχείρησης ήταν ραγδαία.

Η συνεχής διεύρυνση του πελατολογίου της εξαιτίας των σχέσεων εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας που αναπτύχθηκαν μέσα στα χρόνια οδήγησε σε μεγαλύτερες, σύγχρονες εγκαταστάσεις, δηλαδή στην σημερινή έδρα στην Λυκόβρυση, Λ. Αμαρουσίου 25.

Από το 1994, η επιχείρηση υπηρετεί με ξεχωριστή συνέπεια τον τομέα της και εξυπηρετεί τους πελάτες της με διαρκή στόχο την καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησής τους.

Με ένα ενεργό πελατολόγιο 4.000 πελατών και με πάνω από 86.000 διελεύσεις αυτοκίνητων στις εγκαταστάσεις της,  η Theodorakakis Service είναι σε θέση να ανταποκρίνεται άμεσα – γρήγορα – υπεύθυνα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών της, πάντα με γνώμονα το οικονομικό τους όφελος και την άρτια τεχνική λειτουργία των οχημάτων.

Η επιχείρηση διαθέτει όλα τα σύγχρονα εργαλεία, μηχανικά και ηλεκτρονικά , τα τελευταίας έκδοσης λογισμικά και ό,τι απαιτείται για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών μας.

Διαθέτει επίσης ολοκληρωμένο και σύγχρονο εξοπλισμό ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης ελαστικών, καθώς και εμπορεύεται για το πελατολόγιό της μια σειρά από λύσεις ελαστικών.

Ο Χρήστος Θεοδωρακάκης με προσωπική επίβλεψη και καθοδήγηση οδηγεί την επιχείρηση σε μια νέα εποχή παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο τομέα των τεχνολογιών των αυτοκινήτων.

Σήμερα η επιχείρηση αποτελεί ένα από τα κορυφαία συνεργεία αυτοκινήτων AUDI, VW.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ