ΚΤΕΟ: Η “Theodorakakis-Service” αναλαμβάνει να περάσεις από ΚΤΕΟ τα οχήματα των πελατών της χωρίς καμία extra επιβάρυνση.

ΚΕΚ: Eξασφαλίσαμε επισήμως την δυνατότητα έκδοσης κάρτας καυσαερίων.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: Εξασφαλίσαμε βιολογικό καθαρισμό για τα οχήματά σας, στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Ειδικό συνεργείο έρχεται στις εγκαταστάσεις μας.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ: Πραγματοποιούμε ελέγχους για να διαπιστωθεί η πλήρης κατάσταση μεταχειρισμένου οχήματος προς αγορά. Οι πελάτες μας απολαμβάνουν την υπηρεσία ΔΩΡΕΑΝ. Αν δεν είστε ακόμη πελάτης μας, επιβαρύνεστε ένα μικρό συμβολικό ποσό.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Προσφέρουμε πλήρη καθαρισμό πλημμυρισμένων οχημάτων με επεξεργασία σε βάθος, ορθή εξαγωγή μοκέτας, λύσιμο όλων των απαραίτητων στοιχείων για καταπολέμηση μυκήτων και μούχλας, και όχι απλό στέγνωμα.

Οι νέες  εγκαταστάσεις, η διαρκής εξέλιξη και ο συνεχής εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών τής “Theodorakakis Car Service”, επιτρέπουν πλέον την φιλοξενία και εξυπηρέτηση, τόσο μηχανικά όσο και στον τομέα των ελαστικών οχήματα και άλλων δημοφιλών μοντέλων και εταιριών πέρα από το VW group.

H μονάδα διαθέτει γραμματειακή υποστήριξη για την εξυπηρέτηση και επικοινωνία με τους πελάτες – οδηγούς, όχημα αντικατάστασης καθώς και χώρο αναμονής πελατών.